Dünya Kadın Liderler Temsilcisi Perçin, Belediye Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti

Dünya Kadın Liderler Türkiye Temsilcisi Dilek Alp Perçin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı'na katılmak için Bolu'ya gelen Kadın Liderler Temsilcisi Perçin, Bolu Belediyesi'nin davetlisi olarak 6. Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali ödül törenine de katıldı. Törenin ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret eden kadın liderler temsilcisi Perçin, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada festival ödül töreni programından inanılmaz şekilde etkilendiğini ifade etti. "Sponsorların ve katkı veren firmaların yanı sıra festivalde görev alan personelinizi de düşünüp teşekkür belgesi ile ödüllendirmeniz beni oldukça gururlandırdı. İnanıyorum ki asıl kahramanları unutmadığınız bu ince davranışınızın personelinizin motivasyonu açısından da çok olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Dünya Kadın Liderleri Türkiye Temsilcisi olarak liderleri iyi gözlemleyen, iyi okuyan bir insanım. Sizin de yaşadığınız kenti geleceğe taşımak için canla başla yoğun bir şekilde çalıştığınızı görüyor, bu şehir için iyi bir lider olduğunuza inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da kendisini ziyaret ederek Bolu Belediyesi'nin çalışmalarından övgüyle bahseden Dünya Kadın Liderler Türkiye Temsilcisi, Gölcük Belediyesi Başkan Danışmanı Dilek Alp Perçin'e teşekkür ederek, şükranlarını sundu.

Başkanlık makamında ki ziyaretin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'nu da ziyaret eden Perçin, Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu'ndan Bolu Belediyesi tarafından yürütülen kültürel ve sosyal faaliyetlerle ilgili bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber