Midyatlı hanımlar, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi

Mardin'in Midyat ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Nisan Yağmuru Bayanlar Derneği (NİSADER) muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Bulvarı eski emniyet müdürlüğü karşısında düzenlenen kermesin açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal gerçekleştirdi. Birçok sivil toplum örgütü ve vatandaşların katıldığı kermeste, giyim ve gıda ürünleri satışa sunuldu.

Kermesin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından olan derneklerin amacının yardımlaşma, dayanışma, sosyal, kültürel, çevre, eğitim hizmeti vermek olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "NİSADER'in amacı hiçbir yerden geliri olmayan fakir ailelerin, fakir çocuklarına destek sağlamaktır, katkıda bulunmaktır. Bu kermeste emeği geçen katkıda bulunan ve bundan sonra da katkıda bulunacak olanlardan Allah razı olsun.? şeklinde konuştu.

Açılış kurdelesini kestikten sonra kermesi dolaşan Başkan Yardımcısı Baysal, emek veren bayanları tebrik etti.

NİSADER Başkanı Zeynep Oğuzmüftüoğlu ise ?Amacımız yardıma muhtaç öğrencilere eğitim desteği sağlamak bir nebze de olsa katkıda bulunmak. Bu vesile ile destek veren herkese teşekkür ederim.? dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermes 14 Ekim'de son bulacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber