Sağlık meslek lisesi öğrencilerine pansiyon imkanı

Kırıkkale Merkez Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde 2012-2013 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan toplantısı yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda okul Müdürü Murat Özsoy velilere okula ait 41 kız öğrencinin kalabileceği pansiyonun da açıldığı müjdesini verdi.

Sağlık Meslek Lisesinin konferans salonunda yapılan toplantıya okul Müdürü Murat Özsoy ile okul idarecileri, bir önceki Okul Aile Birliği yönetimi, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından okul Müdürü Özsoy, davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, eğitim öğretimin herhangi bir eksiklik olmadan başladığını, yeni öğrencilerin okula adapte olduğunu ve eğitim kadrosu olarak güçlü bir kadro ile eğitim ve öğretime devam ettiklerini söyledi.

Okul Müdürü Özsoy, "Okulumuzda devam eden Acil Tıp Teknisyenliği, Anestezi, Laboratuvar, Hemşirelik, Radyoloji ve Diş Protez bölümlerinde 580 öğrenci, 1 müdür 3 müdür yardımcısı ve 60 öğretmenle eğitim kalitemizi gün geçtikçe daha da artırmaya devam ediyoruz. Bugün sizlerle tanışmak, yeni velilerimizle tanışmak ve Okul Aile Birliğini de seçmek amacıyla bir araya geldik. Amacımız çocuklarınızı hedeflerine ulaştırmaktır. Öğretmenlerimizin fedakarlıkları ile birlikte çocuklarınıza en güzel eğitimi vererek hem mesleki bilgi yönünden hem de Üniversiteye adım atabilmeleri için var gücümüzle çalışmaktayız. Öğrencilerimizin 3.ve 4. sınıflarda mesleki ağırlık dersleri artmaktadır. 1. ve 2. sınıflarda görmüş oldukları sayısal derslere ilave olması açısından son sınıflarda seçmeli derslerle desteklenmektedir. Bizler okul idaresi ve öğretmenler olarak sizler de veliler olarak öğrencilerimize gerekli desteğimizi vermemiz gerekir. Veli olarak öğrencilerinizi takip ve kontrol edin. Ders durumlarından mutlaka haberdar olun." dedi.

Murat Özsoy, öğrencilerin daha iyi bir eğitim düzeyine ulaşmaları için veli desteğinin büyük önemi olduğunu, bu nedenle velilerin mutlaka bir ayaklarının okulda olması gerektiğini vurguladı.

Toplantı sonunda Okul Aile Birliği yönetiminin seçimi yapıldı. Daha önceki Okul Aile Birliği Başkanı Davut Gökbulut oy çokluğu ile tekrardan Okul Aile Birliği Başkanı olarak seçildi.

Okul Aile Birliği Başkanı olarak tekrar seçilmesinden dolayı velilere teşekkür eden Gökbulut, öğrencilerin eğitimine destek olunacak her türlü faaliyetin yürütülmesinde yönetim olarak fedakarlıktan kaçınılmayacağını söyledi.

Gökbulut "Bu yılki dönem içinde okulumuzun acil ihtiyaçlarından çevre düzenlenmesi, okul içindeki kamera sisteminin yenilenmesi ve bahçe içine öğrenciler için oturma yerleri yapılacaktır. Bunun için bazı kurumlardan da destek isteyeceğiz" dedi.

Toplantı daha sonra ikili sohbet ve görüşmelerin ardından son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber