Aydın'ı tanıtır Van'dan geçti

Van'da açılan 2012 İpekyolu 19. Van Asya İpek Yolu Ticaret ve Sanayi Tedarikçileri Fuarı ile 2. Van Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na katılan Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı'nı Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Fuar alanında ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

81. İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki tanıtımının da sonra Van'da düzenlenen 2012 İpekyolu Fuarı'nda Aydın'ı tanıtan Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı'nın etkinliğini yerinde görmek isteyen Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu 9 kişilik bir heyet ile Van'a gitti. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu başkanlığında Van'a giden heyet de Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Gündüz, M. Alp Alpargun, Kenan Vardar, Mehmet Özgen Aykut Biçer, Ömer Özkaya, Selçuk Bölük ve Meclis Üyesi Salih Kozaka yer aldı.

Van Valisi Münir Karaloğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu'nu ve Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak'ı ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşılıklı görüşmelerde bulundular, Erciş Yolu üzerindeki fuar alanında Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı'nı ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, ?Türkiye'de ilk ve tek tanıtım tırı olan Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı'nı Van'da büyük ilgi ile karşılandığını fuar alanında biz de görmüş olduk. Aydın'ın yerel ürünlerinin tanıtımı ile ilgili yaptığımız bu çalışmadan çok güzel geri dönüşler alacağımızı ümit ediyoruz. Bu vesile ile bizi çok güzel ağırladıkları için başta Van Valisi olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber