Dijital Medya Okulu açılıyor

Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Medya Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Dijital Medya Okulu açılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Dijital Medya Okulu'nun başlama tarihi 17 Kasım. Altı hafta sürecek programda dijital medya profesyonelleri ders verecek.

Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Medya Derneği'nin işbirliği ile hazırlanan Dijital Medya Okulu'nun amacı medyadaki teknolojik değişimlerin daha iyi anlaşılmasına yardımcı olmak ve yeni iş fırsatları oluşturmak.

Profesyonel gazeteciler ile üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencilerine açık olan Dijital Medya Okulu toplam altı hafta sürecek. Dersler Cumartesi günleri saat 10:00 ile 15:00 arasında, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi'nde yapılacak. Katılımcılar sertifikalarını programın son günü olan 22 Aralık'ta, yapılacak bir törenle alacak.

Deneyimli profesyonellerin eğitmenlik yapacağı programda, katılımcılar dijital gazetecilik pratiği yapma şansına da sahip olacak.

Dijital Medya Okulu'na katılım ücreti 450 lira, kontenjan ise 100 kişi ile sınırlı. Programa son kayıt tarihi 14 Kasım. 2 Kasım'a kadar kayıt yaptıranlar yüzde 15'lik ekstra indirimden yararlanabilecek.

Programa kayıt yaptırmak isteyenlerin kısa bir özgeçmiş ile programa neden katılmak istediklerini belirten bir ön yazı hazırlamaları ve program ücretini yatırmaları gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber