Yıkılma tehlikesi altında bulunan evde yaşayan aile yardım bekliyor

Batman da Çobanlık yaparak geçimini saplamaya çalışan Abdulsemet Çiçek, yıkılma tehlikesi bulunan evinin onarılması için yardım bekliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Danalı köyünde ikamet eden 9 nüfuslu Çiçek ailesi yıkılma tehlikesi geçiren evde yaşam mücadelesi veriyor .

Çobanlık yaparak evin geçimini sağlayan ve 7 çocuğuna bakan aile reisi Abdulsemet Çiçek, yaklaşan soğuk havada evinin yıkılmaması için yetkililerden yardım istedi. Tek odalı kerpiç bir evde yaşam mücadelesi veren Çiçek ailesi evlerinin damının çökmemesi için kalasla destek vermiş.

Köylülerin yardımı ile geçindiğini söyleyen Aile reisi Abdulsemet Çiçek 5 çocuğunu okula gönderdiğini ve bakmakta zorlandığını söyledi.

Kış aylarının yaklaşması ile dertlenen aile, evlerinin başlarına yıkılmasından korktuklarını ve onarılması için maddi imkanlarının olmadığını söyledi. Baba Abdulsemet Çiçek, ?Evimin yıkılmaması için evin içinden kalaslarla destek verdim. Ama bu kalaslar kışın ağırlığı kaldıramaz. Üstümüze yıkılacak, yetkililerden yardım bekliyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber