Eleşkirt'te amca çocuklarından iki gündür haber alınamıyor

Eleşkirt ilçesinde amca çocuklarından iki gündür haber alınamıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 20:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alagün köyünde amca çocukları 4'üncü sınıf öğrencisi Gökhan Bayram ile 2'inci sınıf öğrencisi Azad Bayram, okul çantalarını sınıflarına bıraktıktan sonra okul dışına çıktıkları ve kendilerinden bir daha haber alınamadıkları öğrenildi.

Gökhan Bayram'ın babası Hasan Bayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun dün sabah saatlerinde okula gittiğini, bir daha kendisinden haber alınamadığını söyledi. Bayram, şunları kaydetti:

"Oğlumun öğretmeninin söylediğine göre Gökhan sabah saat 07.45 gibi çantasını sınıfına bıraktıktan sonra yeğenim olan Azad ile birlikte okul dışına çıkmışlar. Çocuklar okula dönmeyince öğretmenleri her tarafa bakmış. Bulamayınca bize haber verdiler. Her tarafa baktık. Jandarma Komutanlığı'na haber verdik. Sivil savunma ve jandarma ekipleriyle birlikte 2 gündür çocuklarımızı arıyoruz. Ama en ufak bir ize rastlamadık. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz."

Azad Bayram'ın babası Selahattin Bayram da çocuğunun ve yeğeninin iki günden beri kayıp olduğunu ifade ederek, iki gündür askeri ve sivil savunma yetkilileriyle birlikte arama yaptıklarını kaydetti.

Muhabir: Fethullah Yaman - Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber