46 yıllık öğretmen veda yemeği ile emekliliğe ayrıldı

Malatya Merkez Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Dinçer, 46 yıl önce başladığı öğretmenlik görevinden emekliliğe ayrıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri ve personelinin, Mangal Vadisi Lokantası'nda hazırladığı veda yemeği ile Okul Müdürü Dinçer emekliliğe ayrılırken, Dinçer yaptığı konuşmada, "46 yıllık öğretmenlik hayatımın çok güzel anıları olduğu gibi çok faydalı ve yararlı olduğu işleri de düşünüyorum. Bu süre içerisinde eğitimin her aşamasında çalıştım. Mesai arkadaşlarımın bana bu şekilde sürpriz hazırlamaları da beni gerçekten çok mutlu etti. 46 yıllık eğitim hayatımda keşke yapabilseydim dediğim zamanlar çok oldu. Ama imkanlar karşısında çok şey yaptığıma inanıyorum. Ben gecemi, gündüzümü, çocuklarımı ihmal ederek öğrencilerimle ilgilendim. Hanımımdan ve çocuklarımdan özür dilerim çünkü 46 yıllık eğitim hayatımda ailemi çok ihmal ettim" ifadelerini kullandı.

Doğan Dinçer'e okul personeli, okul aile birliği ve okulun bulunduğu muhtarlık tarafından plaket verilirken, Dinçer de mesai arkadaşlarına teşekkür belgesi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber