İranlı doktor İzmir'deki evinde ölü bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde, İran uyruklu asistan doktor Sima Notashmer (30) evinde ölü bulundu. İncelemede, Notashmer'in kredi kartlarının şifresi bulunan, "Sevgili Anneme" yazılı bir dosya bıraktığı öğrenildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, saat 11.30 sıralarında 64 Sokak 20 numarada meydana geldi. Ege Ünivertesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Dermotoloji Bölümü'nde uzmanlık eğitimi almaya ve asistan doktor olarak çalışmaya başlayan Dr. Notashmer'e, mesai arkadaşları bu sabah ulaşamadı. Hastaneye gitmediği öğrenilen Notashmer'in arkadaşları, haber alamamaları üzerine evine gitti. Üst kat komşusu, Notashmer'in yedek anahtarı kendisine bıraktığını söyledi. Bununla girilen evde Sima Notashmer, oturma odasında kanepeye yarı uzanmış ve üzerini battaniyeyle örtmüş şekilde hareketsiz bulundu. Durum hemen polise bildirildi. Meslekdaşlarının yaptığı kontrolde, Notashmer'in hayatını kaybettiği belirlendi. Nöbetçi savcının evdeki incelemesinin ardından Notashmer'in cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İran'da tıp eğitimini tamamlayan Sima Notashmer'in, yaklaşık iki ay önce EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uzmanlık eğitimi için asistan doktor olarak görev yapmaya başladığı belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber