Sahte şirketle 327 bin lira dolandırmışlar

İstanbul'da kurdukları sahte şirketlerle piyasayı 327 bin lira dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler gözaltına alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkış esnasında bir kadın şüpheli, ayağı kayınca zor anlar yaşadı.

Levent'te gıda ve tekstil üzerine kurdukları 4 ayrı şirketle piyasayı 327 bin lira dolandırdıkları öne sürülen 2'si kadın 8 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alındı.

Murat A., Ahmet Y., Ersin A., Muhsin P., Yusuf T., İrfan T., Dilek B. ve Birsen A.'nın aralarında bulunduğu şüphelilerin, piyasadan sahte çeklerle mal alıp, bunları elden çıkarttıkları öne sürülüyor. Şüphelilerin bu yöntemle piyasayı 327 bin lira dolandırdıkları iddia ediliyor.

Gözaltına alınan şüpheliler, işe Murat A. tarafından alındıklarını ve sahte şirketlerin Murat A. üzerine olduğunu öne sürdüğü, ancak Murat A. da çalışan olduğunu belirterek suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Bu esnada bir kadın şüpheli, merdivenlerde ayağı kayınca yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Aniden yere düşen kadın şüpheli kısa sürede dengesini toparlayarak ayağa kalkmayı başardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber