Vali Özçimen: Engellileri topluma kazandırmalıyız

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, çocuklara sahip çıkmanın toplumun asli görevlerinden biri olduğu olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özçimen, "Sosyal devlet anlayışı gereğince onları anlamalı, onların yaşam standartlarını, kalitesini yükseltmeli onların topluma kazandırılmaları için elimizden geleni yapmalıyız." dedi.

Dağkent Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı yetkilileri, Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Dağkent Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Züriye Doğanuz, Başkan Yardımcısı Nurten Şenocak, üyeler Macide Aycan ve Nihat Çalışkan katıldı.

Vakıf hakkında Vali İbrahim Özçimen'e bilgiler veren Züriye Doğanuz, ?Okulumuzda 70 öğrenci ve 10 personel bulunmaktadır. En küçük öğrencimiz 1,5 yaşında olup, en büyüğü 42 yaşındadır. Okulumuzda öğrencilerimize topluma kazandırmak amacı ile birçok çalışmalarımız bulunmaktadır.? dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Özçimen ise "Engelli çocuklarımızı kapalı duvarlar arkasından kurtarıp topluma kaynaştırma çalışmalarımıza hız vermeliyiz. Sizleri de çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber