Gülle: Başbakanımızın mazisi temiz

Haber Giriş : 25 Eylül 2005 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, Erzurum'da katıldığı Tanıtım ve Medya Bölge Toplantısı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilere cevap verdi. Gülle, "Genel Başkanımız ve Başbakanımızın mazisi temiz, mayası sağlamdır. Bunu diyenler dönüp kendilerine baksın" dedi.

Palandöken Palan Otel'de yapılan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden 15 il teşkilatı mensuplarının katıldığı toplantıda muhalefet partilerine yüklenen Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'ın AK Parti'ye yönelik eleştirilerine karşılık verdi.
"Sayın Baykal 'Elimizde kasetler ve bilgiler var. Bunları açıklayınca Türkiye'de deprem olacak' demişti. Evet bu açıklamadan sonra Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde 3 şiddetinde bir deprem oldu. Sayın Baykal, herhalde bu depremi bahsetti. Başka da bir deprem göremedik" diye konuştu.

Türkiye'de siyasetin üç farklı anlayışla yürütüldüğünü dile getiren Gülle, "Bunlardan birincisi hasbelkader iktidara gelip ülkeyi batıranlar, ikincisi iktidara gelememiş ancak söylemleri ile sözleri ile ülkenin gelişmesine engel olmuş siyasetçilerdir. Bunlar birincisi kadar olmasa da ülkeyi batıranlar kadar zarar verir. Üçüncüsü ise ülkemize yaptıkları hizmetlerle ülkeye sınıf atlatanlardır. AK Parti ülkeye sınıf atlatan iktidar olmuştur" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'a yapılan eleştirilere de sert çıkan Gülle, "Genel Başkanımız ve Başbakanımızın mazisi temiz, mayası sağlamdır. Bunun aksini ifade edenler, dönüp kendilerine baksın. Sayın Başbakanımız kiminle ne zaman, hangi şekilde, hangi tarzda, hangi tonda ve hangi üslupla konuşacağını onlardan bin kat daha iyi bilen birisidir. Ve bütün hedefi de bu ülkenin sevdalısı olmanın gereği olarak, bu ülkeye sınıf atlatmak, bu ülkenin problemlerini bir an önce çözmek, bir an önce arzu ettiğimiz noktaya ulaşmaktan ibarettir" şeklinde konuştu.

Gülle, AK Parti iktidarı ile birlikte ülkede AB yolunda, özelleştirmede, faizlerin geldiği noktada, enflasyonda, sosyal politikalarda, eğitimde, sağlıkta, güven ve istikrar ortamında sağlanan ivmenin elbirliği ve gönül birliği ile devam ettirildiğini kaydetti.

Tanıtım ve Medya Bölge Toplantısı'na, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Ömer Özyılmaz ve Mustafa Nuri Akbulut ile birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Küçükler ve il teşkilatlarının başkan ve medya tanıtımdan sorumlu başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarının temsilcileri iştirak etti. Toplantının açılış bölümünden sonraki kısmı basına kapalı olarak devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber