Bakan Ergin, Kardeşler Unlu Mamulleri'nin 7. şubesinin açılışını yaptı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Adana'da Kardeşler Unlu Mamulleri'nin, İller Bankası kavşağındaki 7. şubesinin açılışını yaptı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Mehteran Takımı'nın verdiği konserle başlayan açılışa Bakan Ergin'in yanı sıra Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, AK Parti Adana milletvekilleri Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç, siyasi partilerin yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kardeşler Unlu Mamulleri sahibi Hikmet Koçaklı, açılışta yaptığı konuşmada, daha çok büyüyeceklerini ve kente istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinden 1950 yılında Adana'ya göç ettiğini söyleyen Koçaklı, yeni dekore edilmiş bin metrekare alanda üretim yaptıklarını söyledi. Koçaklı, merkez şube olarak açılışını yaptıkları işletmede, unlu mamullerinin yanı sarı ızgara ve kebap çeşitleri, dünya mutfağı, doğal içeceklerle Adanalıların hizmetinde olduklarını ifade etti.

Koçaklı, "Yemeği ve yedirmeyi bilen, sevmeyi ve sevilmeyi bilen, kardeşçe ve dostça yaşayan değerli Adanalıların sevgisi, ilgisi ve desteği ile daha da büyüyeceğiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber