Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine uğurlandı

Adıyaman'da kaza yerinde görev yapan polislere başka bir otomobilin çarpması sonucu 1 polis memuru şehit oldu, 3'ü polis 5 kişi yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

layda şehit olan polis memuru Mustafa Altan (40), Adıyaman Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesine uğurlandı.

Şehit polisin cenazesi, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bahçesine arkadaşları tarafından getirildi. Törene Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Sağlık İl Müdürü M. Emin Taş, kurum müdürleri ve çok sayıda polis katıldı. Emniyet müdürü, konuşması sırasında zor anlar yaşadı.

Törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, "Emniyet teşkilatımız her zaman her yerde olduğu gibi cansiperane şekilde görevini sürdürmektedir. Zaman zaman maalesef böylesi vahim olaylarla karşılaşmaktayız." dedi.

Törende, Gaziantep'ten gelen şehitin ailesi sinir krizi geçirdi.

İl müftüsü M. Emin Öztürkçü, konuşmaların ardından dua okudu. Şehit polisin naaşı, duadan sonra Gaziantep'in İslahiye ilçesine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber