Abidinpaşa Mahallesi'ne aile merkezi yapılıyor

Mamak Belediyesi, hanımların boş vakitlerini sosyal faaliyetlerle geçirebilecekleri aile merkezlerine Abidinpaşa Mahallesi'nde bir yenisini daha ekliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Abidinpaşa Mahallesi'nde aile merkezi, bilgi evi, kapalı pazar yeri ve spor alanı olarak aynı anda hizmet verecek kompleksin hafriyat çalışmalarına başlandı. Proje tamamlandığında genci, yaşlısı ve çocuğuyla tüm bireylere hizmet verecek.

Bayanların ve çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla Mamak'ta her geçen gün sayısı gittikçe artan aile merkezi ve Bilgi Evleri, çeşitli dallarda eğitimler vererek, kadınları hem sosyal hayatın içine çekiyor hem de meslek edindirme kursları ile aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlıyor. Bu yıl içinde Başak, Yeşilbayır ve Altıağaç-Karaağaç mahallelerinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan merkeze şimdi de Abidinpaşa Mahallesi'nde yapımına başlanan bir Aile Merkezi daha ekleniyor. Aile Merkezi ile birlikte Kapalı Pazar Yeri ve Spor Alanı olarak aynı anda Abidinpaşalılara hizmet verecek kompleksin vatandaşın yaşam kalitesini de yükselteceğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Abidinpaşa Mahallesi'nde yapımına başladığımız 4 katlı projenin bodrum katında fitness salonu bulunurken, alt zemin katında 987 metrekarelik alanda oluşturulacak altı pazar, üstü spor kompleksi şeklinde tasarladığımız kapalı pazaryeri bulunuyor. En üst katta ise Aile Merkezi ve Bilgi Evi bulunacak." dedi. Çocuklara, gençlere ve hanımlara yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyleyen Akgül, "Sayısı her geçen gün artan aile merkezlerimiz, toplumun temel direği olan ailelerimizin birliğinin devamı ve Mamak halkına en iyisini sunabilmenin azim ve heyecanıyla hizmetlerine devam edecek." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber