Suluovalı iş adamından öğrencilere bayramlık yardımı

Amasya'nın Suluovalı ilçesinde iş adamı Ayhan Yücel Demir, 30 öğrenciye bayramlık hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekstil üzerine yurt dışına bayan giyim malzemeleri üretimi yapan Beyaz Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yücel Demir, Kurban Bayramı'nın yaklaştığı şu günlerde ihtiyaç sahibi öğrencilere bayramlık yardımında bulundu.

İlçede bünyesinde 100 kişiye istihdam oluşturan iş adamı Demir, ?Ülkemizdeki iş dünyasının yüzde 35'ini tekstil sektörü oluşturmaktadır. Dünya üzerinde bu konuda söz sahibi olmuş bir sektör temsilcisi olarak eğitime ve özellikle de çocuklarımıza her zaman destek verdik.Bu yardımları yaparken tekstil dünyasını onlara tanıtmak, sevdirmek ve eğitimlerinin devamında tekstil alanlarına yönelmelerini teşvik etmek düşüncesindeyiz. Her biri yarınların birer iş adamları adaylarıdır.? dedi.

Eğitime yapılan yardımın her zaman çok anlamlı olduğunu ifade eden Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Çağlar, ?İlçemizde önemli sayıda istihdam alanı oluşturan iş adamımız aynı zamanda mesleki eğitimin uygulama alanlarının arttırılmasına da ciddi katkı sağlamıştır. Kız meslek lisesi giyim teknolojisi öğrencilerimiz öğrenimleri süresince bu iş kolunda gerek staj görme imkanına ve gerekse de istihdam edilme imkanına kavuşmuştur. Katkılarından dolayı iş adamımıza teşekkür ederim.? şeklinde konuştu.

İş adamı Demir, yardım paketlerini ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye verilmek üzere Suluova Çeltek Madeni İlkokul Müdürü Arif Taşdemir'e teslim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber