Bakanlar Kurulu, toplandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2005 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Başbakanlık merkez Bina'daki toplantı saat 12.00'de başladı.

Toplantıda Bakanlar Kurulu'na sevkedilen kanun taslakları ile 1 Ekim'de açılacak olan TBMM'nin gündeminde bulunan yasa tasarıları hakkında değerlendirmeler yapılacak. Kurul, 3 Ekim'de başlayacak olan Avrupa Birliği üyelik müzakereleri için yapılan çalışmaları toplantıda masaya yatıracak. Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Kurul'a müzakere hazırlıklarına ilişkin bir sunum yapacak. Toplantıda Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de, eğitim sisteminin sorunları ve yeni projeler hakkında Kurul'a bilgi sunacak.

Toplantıda ayrıca ekonomik gelişmeler, özelleştirmede gelinen nokta ve terörle mücadele konusunda yapılan çalışmaların da değerlendirilmesi bekleniyor. Bakanlar Kurulu toplantısına Macaristan'da bulunan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ABD'de bulunan Devlet Bakanı Ali Babacan ve Mısır'da bulunan Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun katılmıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber