Muş'ta 'Nerede Hareket Orada Bereket' etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak organize edilen 'Nerede Hareket Orada Bereket' faaliyeti kapsamında Muş'ta etkinlikler düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de spor bilincini artırmak ve halkın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen projeler kapsamında 'Nerade Hareket Orada Bereket' sloganıyla çeşitli etkinlikler yapıldı. Muş Şehir Stadyumu'nda yapılan etkinlikte, sporcular yürüyüş ve güreş müsabakaları sergiledi. Etkinliğe, Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, şube müdürleri, antrenör ve sporcular katıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, ?Bugün Türkiye genelinde 81 ilimizde, genel müdürlüğümüz aldığı karar neticesinde, 'Nerede Hareket Orada Bereket' projesini uyguluyoruz. Bu projenin amacı tüm illerimizde yaz boyunca yapılan spor okullarının bittiğini, bundan sonra da mevsimin bitmesi nedeniyle kış mevsimine gireceğimiz için tüm illerimizde sporu sevdirmek amacı ile tesislerimizin bütün vatandaşlara kullandırmak amacı ile bu etkinliği yaptık." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber