Cizre'de eğitimin ışıldayan yüzü: Özel İstikbal Koleji

Şırnak'ın Cizre ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel İstikbal Koleji, 2-4 Kasım tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılacak yıldız erkekler milli takım kampına 4 öğrenci gönderdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cizre'de 2006 tarihinde 40 öğrenciyle eğitim öğretim hayatına başlayıp 2012-2013 eğitim öğretim sezonunda öğrenci sayısını 415'e çıkartarak Cizre halkının gönlünü fetheden Cizre istikbal Koleji başarılarıyla göz dolduruyor. Son olarak 2-4 Kasım tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılacak yıldız erkekler milli takım kampına Özel İstikbal Koleji'nden 4 öğrenci katılma hakkı kazandı.

Milli takım kampına çağrılan Atakan Kölemen, Veysel Ercan, Akif Sekin, Ekrem Yarar adlı öğrenciler duygularını şöyle dile getirdi. ''Çok mutluyuz milli takım kampına katılabilmek hayallerimizin çok ötesinde bir başarı. Ancak okulumuz Basketbol, futbol ve voleybol sahalarıyla, Cizre İlçe Gençlik Müdürlüğü ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Adnan Gülsüm'ün özverili çalışmalarıyla bu başarıyı elde ettik. Cizre'nin sadece terörle değil her konuda başarı öyküleriyle ve olumlu haberlerle gündeme gelmesi mutluluğumuzu arttırıyor. Tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.?

Özel İstikbal Koleji Müdürü Fatih Açıkgöz ise ?Okulumuz kurulduğu günden bu yana başarılarıyla adından söz ettiriyor. Ülkemizin güzide şehirlerinden olan Cizre'de eğitim faaliyetlerine devam eden Özel Tunagür İstikbal Koleji idarecileri ve öğretmenleri büyük bir özveriyle çalışmalarını devam ettiriyor. Okulumuz daha önce Yıldız Erkekler basketbol birinciliği, küçük Kızlar basketbol birinciliği, Bahar Turnuvası Basketbol birinciliği, En Centilmen Takım kupası, minik Kızlar Badminton ikinciliğini kazandı. Son olarak Yıldız Erkekler milli takım kampına okulumuz basketbol takımından dört öğrencimiz çağrıldı. Bu başarılarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarıların artarak devamını diliyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber