Bakan yolu açtı, kaldırılmayan uyarı levhası sürücüleri şaşırttı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları nedeniyle kapatılan İnönü Bulvarı'nı aylar sonra ulaşıma açtı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ncak bulvara girişte bulunan dubalar ve 'Şantiye çalışmaları nedeniyle yol kapalıdır' uyarısı yazılı tabelayı gören sürücüler yolun kapalı olduğunu zannediyor. Şaşıran sürücüler, bulvardan geri dönerek tali yolu kullanmaya devam ediyor.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları nedeniyle kapatılan İnönü Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Bakan Binali Yıldırım, incelemelerin ardından metro çalışmaları nedeniyle aylardır kapalı olan İnönü Bulvarı'nın açılışını yaptı. Yıldırım, açılışın ardından yoldan geçen sürücüleri durdurarak bir süre muhabbet etti. Vatandaşlar yolun açılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ancak sonraki günlerde bulvara giriş bölümünde bulunan 'Şantiye çalışmaları nedeniyle yol kapalıdır' şeklindeki uyarı işaretlerinin ve dubaların yoldan kaldırılmaması sürücüleri şaşırttı. Sürücüler, açılışı yapılan yolun kapalı olduğunu düşünerek geri dönüp tali yolu kullanmaya devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber