Başkan Yazıcı, çocukları bayram öncesinde hediyelerle sevindirdi

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Bilgi ve Kültürevi Derslere Destek Merkezi'ndeki öğrencileri bayram öncesinde dağıttığı hediyelerle sevindirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 14:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaşar Yazıcı, Bilgi ve Kültürevi Derslere Destek Merkezi'ni ziyaret etti. Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültürevi'nin bu yıl da ilköğretim 4'ten ve 8. sınıfa kadar olan öğrencilere ücretsiz hizmet etmeye devam ettiğini belirten Başkan Yazıcı, Bilgi ve Kültürevi'nin 350 öğrenci kapasiteli olduğunu bildirdi. Yazıcı bu yüzden başvuru yapan her öğrenciyi alamayacakları için seviye belirleme sınavıyla seçme yaptıklarını belirtti.

Merkezde eğitim gören 60 öğrencinin SBS'de ilçenin seçkin okullarına girmeye hak kazandığını kaydeden Yazıcı, "Bilgi ve Kültürevi Derslere Destek Merkezi'nin öğrencilerimize katmış olduğu verimlilik ve başarının önemi burada açık ve net olarak belli olmaktadır. Eğitime her zaman destek vermek adına seferber olduk. Gönül ister ki başvuran her öğrenciyi alalım ancak imkan nispetinde eğitim verileceği için sınav yapmak zorunda kaldık.? dedi.

Akyazı Belediyesi olarak eğitime ve geleceğin büyükleri olan çocuklara desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade eden Yazıcı, merkezdeki çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak bayramlarını da şimdiden kutladı.

Başkan Yazıcı ile hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar da kütüphane ve ücretsiz internet sayesinde merkezde derslerini çok rahat çalışabildiklerini belirterek, merkezin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber