Kaymakam Taşolar, başarılı sporcuları kutladı

Erzurum Aşkale Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar, ilde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda başarılı olan sporcuları tebrik etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sporcularla tek tek ilgilenen Taşolar, genç sporculara başarılarının devamını diledi.

Erzurum'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalara Aşkale, atletizm ve tekvando dalında katıldı. Tekvando 30 kiloda Muhammet Sıddık Gacır birinci, 36 kiloda Metin Şimşek ikinci ve 41 kiloda Murat Şimşek ise üçüncü oldu. Atletizm kros yarışmasında ise Elif Eyüp, yıldız kızlar kategorisinde il ikincisi oldu. Yarışmaya katılan sporcular, hedeflerinin Erzurum'u, Türkiye'de ve uluslararası müsabakalarda temsil etmek olduğunu söyledi.

Tekvando antrenörü ve aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olan Şuayip Gacır, sporcularının çok yetenekli olduklarını ve gelecekte çok daha iyi dereceler elde edeceklerine inandıklarını belirtti. Atletizm antrenörü Aden Tuğal ise Halk Eğitim Müdürlüğü'nün açtığı atletizm kursunda hazırlandıklarını, ilçe olarak atletizmde hedeflerinin daha ileri seviyelerde dereceler yapmak olduğunu açıkladı.

Halk Eğitim Müdür Vekili Tarık Kaya da kursları düzenlemedeki amaçlarının, Aşkale'deki gençleri bu tür çalışmalarla kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları her alanda sporla tanıştırmak olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber