Burdur'da gasp güvenlik kameralarına yansıdı

Karamanlı ilçesinde bir kişinin benzin istasyonu sahibini bıçakla tehdit edip para ve cep telefonunu alma anı, istasyonun güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 22:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 15 NT 468 plakalı motosikletle akaryakıt istasyonuna giden ismi henüz belirlenemeyen bir kişi, önce motosikletinin deposunu benzin doldurdu. Ardından istasyon sahibi İrfan Yıldıran ile benzin parasını ödemek için büroya giren zanlı, bir anda ceketinden çıkardığı bıçakla Yıldıran'ı tehdit ederek parasını ve cep telefonunu vermesini istedi.

Önce telefon ve parasını vermek istemeyen Yıldıran, zanlının tehdidini sürdürmesi üzerine yaklaşık 700 lira ile cep telefonunu zanlıya verdi. Zanlı, daha sonra motosikletine binerek olay yerinden uzaklaştı.

Zanlının gitmesinin ardından Yıldıran, 155 Polis İmdat Hattını arayarak yardım istedi. Polis ekipleri, güvenlik kameralarında yaptıkları incelemenin ardından zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan zanlının benzin alma, daha sonra büroda iş yeri sahibini bıçakla tahdit etme anı, istasyonun güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Muhabir: Murat Çoban

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber