Osmancık Gemici İlkokulu'nun AB projesine onay

Çorum'un Osmancık Gemici İlkokulu tarafından hazırlanan Avrupa Birliği projesi kapsamında 4 öğretmen ve iki öğrenci İtalya'ya gidecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 19:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmancık Gemici İlkokulu'nun Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi. İtalya'nın koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan proje kapsamında 6 ülkenin ilkokullarına toplam 120 bin Avroluk bir destek sağlanacak.

Okul Müdürü Müjdat Öztürk "Hayat boyu öğrenme" kapsamında yeni dil öğrenme metotları geliştirme, yabancı bir dilde eğitim yapma, deneyimleri paylaşma ve uygulama amacıyla altı ülke okullarının karşılıklı olarak ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Projelerinin öğrencilere önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Öztürk, "Bu proje ile birlikte öğrenci ve öğretmenlerin vizyonlarının gelişmesine bir katkı sağlanacak. İki yıl devam edecek olan projenin ilk ayağı 26-30 Kasım tarihleri arasında İtalya'nın Osimo kentinde gerçekleştirilecek. İtalya'ya okulumuzdan 4 öğretmen ve 2 öğrenci gidecek" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber