Cezaevinden kaçan hırsızlar suçüstü yakalandı

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından inşaat malzemelerini çalan hırsızlar suçüstü yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, kent genelinde inşaat malzemelerinin çalındığına dair polise şikayetlerin geldiği ve yapılan çalışmalar sonucunda ihbarları değerlendiren ekiplerin bir inşaatın havalandırmasına saklanan kişiyi yakaladığı belirtildi. Yakalanan şahısla birlikte yapılan tahkikatta gözaltına alınan şahsın Çorum Açık Cezaevi'nden firar ettiği ve hırsızlık yaptığı belirtildi. 7 ayrı suçtan cezası bulunduğu ortaya çıkan A.G ile birlikte Ankara'da ikamet eden ve hırsızlık yaptıkları tespit edilen A.Ö. ve S.Ö. ye ait bir depoda çalınan malzemelerin bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada şunlara yer verildi: ''Yapılan aramalarda şüpheli şahısların depolarında yapılan aramalarda çok sayıda hilti, matkap, spiral, boya, sıhhi tesisat malzemesi, elektrik kabloları, laminant, jeneratör, çapa motoru, çim biçme makinesi ve değişik muhteviyatta çok sayıda inşaat malzemesi ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.''

Şüpheli A. G., A.Ö. ve S.Ö.'nün 'İnşaattan Hırsızlık ve Mala Zarar Verme' suçlarından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber