Trafik kazasında kanala düşen kadının cesedi 31 saat sonra bulundu

Adana'da önceki gün 28 kişinin yaralandığı kazada sulama kanalına düşerek kaybolan Elmas Eman'ın cesedi 31 saat sonra bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç kadının 3 ay önce evlendiği öğrenildi.

Önceki gün merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde sabah saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma aracı ile tarım işçilerini taşıyan midibüsün çarpışması sonucu 28 kişi yaralanmış 2 kişi DSİ'ye ait sulama kanalına düşerek kaybolmuştu. Kaybolan 13 yaşındaki Mizgin Kuyumcu'nun cesedi dün öğleden sonra bulunmuştu.

Kanalın suyunu kestiren Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sualtı Timi Polisleri, Elmas Eman'ın cesedini bulmak için sabah saatlerinde yeniden çalışmalara başladı. Sulama kanalında tek sıra halinde dizilen polisler, genç kadının cesedini olay yerinden bir kilometre uzaklıkta buldu. Cesedin sudan çıkarılışı sırasında Elmas Eman'ın yakınları, sinir krizleri geçirdi. Eman'ın akrabaları gözyaşlarına boğulurken, 3 aylık kocası Sebahattin ve akrabaları uzun süre ceset torbasının başından ayrılamadı. Kazadan yaklaşık 31 saat sonra bulunan Elmas Eman'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber