'Kahveyi ayakta da içeriz' dediler

Kayseri'de kahve satışı yapan kafenin müşterileri, dükkanın önündeki masa ve sandalyelerin apartman sakinlerinin şikayeti üzerine kaldırılmasını ikram edilen kahveyi ayakta içerek protesto ettiler.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kızılırmak Caddesi'nde faaliyet gösteren kafenin önündeki masa ve sandalyeler, apartman sakinlerinin şikayeti üzerine belediye tarafından kaldırıldı.

Durumu protesto etmek isteyen kafenin müşterileri, sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya geldi.

Müşteriler, masa ve sandalyelerin kaldırılmasına tepki göstermek için ikram edilen kahveleri ayakta içti.

İş yeri işletmecisi Ebru Özger, masa ve sandalyelerin apartman sakinlerinin çeşitli şikayetleri üzerine kaldırıldığını söyledi.

Müşterilerin duruma üzüldüğünü belirten Özger, "Türk kahvesi bir kültür. Sadece kahve satışı yapıyoruz. Sandalyeleri koyduğumuz alan binanın önü değil ancak ortak kullanım alanı. Apartman sakinleri masa ve sandalyelerin hoş görünmediğini iddia ederek şikayette bulunmuşlar. Bu cadde tamamen kafelerin olduğu bir cadde. Müşterilerimiz sosyal medya üzerinden haberleşerek bizim yanımızda olduklarını göstermek istemişler. Yaklaşık yüz kişi bugün 'Biz ayakta da olsa kahve içeriz' dediler. Umarım kahve sunmaya devam ederiz" diye konuştu.

Apartman sakinlerinden Serap Alemdar ise, şikayetlerin yersiz olduğunu belirterek "Bir gürültü söz konusu değil. Apartmanın altında bir dükkan olması gayet normal" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber