Şehit olduğu açıklanan polislerden birisi hayata döndürüldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ-Diyarbakır karayolundaki kazada şehit olduğu açıklanan 4 polis memurundan birinin yapılan müdahaleyle hayata döndürüldüğünü bildirdi.

Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığ-Diyarbakır karayolunun Sivrice ilçesi yol ayrımı yakınlarındaki kazanın, beton mikserinin, yaya görev yapan polislere, kontrol amacıyla durdurulan 3 araca ve polis otosuna çarpması sonucu meydana geldiğini belirtti.

İlk anda, kendilerine 4 polisin şehit olduğunun, 2 vatandaşın da hayatını kaybettiğinin iletildiğini ifade eden Erol, olay yerinde yaşamını yitirdiği sanılan bir polis memurunun yapılan müdahaleyle hayata döndürüldüğünü ve tedavisinin Fırat Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü bildirdi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Elazığ-Diyarbakır karayolunun Sivrice ilçesi yol ayrımı yakınlarında uygulama yaptığı sırada, bir beton mikseri, polis otosuna, durdurulan araçlara ve yaya görev yapan polislere çarpmış, kazada 4 polisin şehit olduğu, 2 vatandaşın da yaşamını yitirdiği açıklanmıştı.

Muhabir: Ömer Fansa

Yayıncı: Ahmet Ekici

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber