4 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam Asya Termal Otel'de düzenlenen Geleneksel 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanışında konuşma yapacak. (14.30)

Milliyetçi Hareket Partisi 10. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak. (10.00)

Hak ve Özgürlükler Partisi 5. Olağan Büyük Kongresi, Kocatepe Kültür Merkezi'nde toplanacak. (10.00)

İstanbul Bağcılar'da aynı aileden 6 kişinin öldürülmesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor. Ölenlerin cenaze namazları öğleyin Bahçelievler Akşemsettin Camii'nde kılınacak. (11.55)

Harabeye dönmüş sınıflarda üniversite eğitimi alıyorlar

Dünyanın en fakir 3 ülkesinden biri olan Orta Afrika Cumhuriyeti'nde fakirlik hayatın her alanında kendini gösteriyor. 4,5 milyonluk ülkede sadece bir üniversite bulunuyor, bu eğitim kurumundaki kötü ve yetersiz fiziki şartlar dikkat çekiyor. Afrikalı öğrenciler, harabeye dönmüş sınıflarda üniversite eğitimlerini tamamlamaya çalışıyor.

Azerbaycan'ın Göyçay şehrinde yapılan geleneksel nar festivali renkli görüntülere sahne oldu. Birbirinden lezzetli narlar ve nardan hazırlanan yiyecek, içeceklerin sergilendiği festivale ilgi izdihama sebep oldu.

Fransa Radyo Televizyon Üst Kurulu (CSA) 2 Ekim 2012 tarihinde PİMG Radyo'nun ulusal kategoride dijital radyo yayını talebini kabul etti. 24 saat Türkçe yayın yapacak olan radyonun Ocak 2013'te karasal yayına başlaması planlanıyor.

Rusya'nın Sibirya bölgesinde yaşayan 100 yaşındaki Aleksandr Kaptarenko, Almanya'da yapılacak ve spor gazilerinin katılacağı 2013-Dünya Masaüstü Tenis Yarışması'na hazırlanıyor. Kaptarenko'nun sıkı performansı gençlere taş çıkarıyor.

Rusya'da aşırı hız ve alkol az daha faciaya yol açıyordu. Rusya'da hatalı sollama yapan araç, yol kenarındaki kamyona arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı, araç sürücüsünün aşırı alkollü olduğu ortaya çıktı.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta maçlarına Gençlerbirliği - Sanica Boru Elazığspor, Orduspor ? Sivasspor ve Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu karşılaşmalarıyla devam edilecek. (16.00/19.00)

PTT 1. Lig'de 10. hafta maçlarına Boluspor ? Adanaspor, TKİ Tavşanlı Linyit ? Şanlıurfaspor, Göztepe ? Manissapor, Adana Demirspor ? Ankaragücü ve 1461 Trabzon ? Kartlaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00/19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber