Kaza sonrası kavga kanlı bitti

Şişli'de bir taksi ile motosikletin çarpışmasından sonra çıkan kavga kanlı bitti. Alkollü olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsü olayda bıçak kullanırken, kavgada yaralanan taksici ise kanlar içinde uzun süre ambulans bekledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ergenekon Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Bülent Erol'un kullandığı 34 THZ 50 plakalı taksi, Yemişli Bahçe Sokak'tan çıkan Ulaş Kartal Mertsöz'ün kullandığı 34 JCU 635 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazanın ardından alkollü olduğu iddia edilen Ulaş Kartal Mertsöz, taksi sürücüsü Bülent Erol ile tartıştı. Tartışmaya çevredeki vatandaşlar müdahale etmek istedi. Bu sırada yanında bulunan bıçağı çıkaran Ulaş Kartal Mertsöz, taksi sürücüsü Bülent Erol'u bıçakladı. Çaresiz kalan vatandaşlar, polisten yardım isterken, kısa sürede olay yerine gelen polis ise Ulaş Kartal Mertsöz'ü yakalayarak etkisiz hale getirildi.

Olayda yaralanan taksi sürücüsü Bülent Erol ise kanlar içerisinde ambulans bekledi. Bülent Erol'un çevresinde toplanan vatandaşlar, kan kaybeden taksiciye yardımcı olmak için uzun süre çabaladı. Bazı vatandaşlar ise bir türlü gelmeyen ambulansa tepki gösterdi. ?Yarım saattir ambulans gelmiyor? şeklinde açıklama yapan vatandaşlar ambulansın gelmesi ile rahat bir nefes aldı. Yaralı Bülent Erol, olay yerine gelen ambulansa taşınarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Olayı gören vatandaşlar, ?Motosiklet sokaktan çıktı ve kaza yaşandı. Ardından kavga oldu. Elinde bıçak olan motosiklet sürücüsü daha sonra taksiciye saldırdı. Müdahale edemedik? şeklinde konuştu.

Kavgada bıçak kullanan Ulaş Kartal Mertsöz gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, hastaneye kaldırılan yaralı taksicinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber