Kazada ölen futbolcular toprağa verildi

Gaziantep'te 1.Amatör Lig'de mücadele eden futbolcuları taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden iki futbolcu toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Yavuzelispor futbolcuları ilçede toplanarak Gaziantep'te Kalespor ile yapacakları maç için yola çıktı. İlçeden yaklaşık 20 kilometre uzaklaşan minibüsün lastiği patlayınca takla atarak yol kenarına savrulmuştu. Kazada 2 futbolcu hayatını kaybederken diğer futbolcularda yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden futbolculardan 4 çocuk babası Ali Çelik (40) ve Mehmet Şahin (13) toprağa verilmek üzere Yavuzeli İlçesi'ne getirildi. Burada gözyaşları ile karşılanan herki futbolcunun cenazeleri yüzlerce kişinin omuzlarında taşınarak yana konuldu. Cenazeye ilçe halkının yanı sıra futbol camiasından çok sayıda kişi katıldı. Her iki futbolcu kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere omuzlarda mezarlığa kadar taşındı. Bu sırada yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Öte yandan, hastanede tedavi altına alınan futbolculardan ikisinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. - GAZİANTEP

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber