Seri katil Adana'da yakalandı

Şanlıurfa'da 2010 yılında resmi nikahlı eşinin kız kardeşini öldüren, kaynanasını yaralayan ve Tarsus'ta da imam nikâhlı eşinin kardeşini ve babasını öldürdükten sonra kayıplara karışan zanlı, Tarsus Asayiş Büro Amirliği Cinayet masası ekipleri tarafından Adana'da yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Başkomiser Mustafa Akgül'ün kurduğu özel ekip, gece gündüz demeden cinayeti soruşturdu. Ekipler, yaptıkları çalışmada çevresine kendisini Mehmet Sümer olarak tanıtan; ancak gerçek isminin Mevlüt Sümer olduğunu tespit ettiği cinayet zanlısının izine Adana'da rastladı. Ekipler, Mevlüt Sümer'in 24 Temmuz 2010 tarihinde Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde resmi nikahlı eşi Fatma Sümer'in kız kardeşi Zahide Polat'ın uzun namlulu silahla öldürülmesi ve eşinin annesi Bedia Polat'ın yaralanması olayının zanlısı olarak arandığını tespit etti. Ekipler Mevlüt Sümer hakkında 6 adet yakalama emri olduğu bilgisini elde ederek soruşturmayı derinleştirdi. 3 kişinin öldürülmesi 2 kişinin yaralanması olayının şüphelisi Mevlüt Sümer'in gidebileceği yerleri takibe alan cinayet büro ekipleri, Mevlüt Sümer'i Adana'nın Ova Mahallesi ile Güllübahçe mahalleleri arasındaki bir telefon kulübesinde kıskıvrak yakaladı.

Çevresinde Mehmet Sümer olarak bilinen zanlı Mevlüt Sümer, Tarsus Emniyet Müdürlülüğü'ndeki sorgusunun ardından hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile çıkarıldığı Adliye'de tutuklanarak ceza evine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber