Şüpheli pakete müdahale eden genç 'alkış' aldı

Beyoğlu'nda şüpheli paket ihbarı polisi alarma geçirirken, olay yerine gelen bir genç poşeti eline alıp yere fırlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç gözaltına alınırken, çevredeki bazı vatandaşların alkış tutup ?helal sana' diyerek şahsa destek vermesi ise dikkat çekti.

Olay, İstiklal Caddesi üzerinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Bir iş yerinin önünde sahipsiz paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine bölgeye gelen polis ekipleri İstiklal Caddesi'ni yaya geçişine kapatarak çevre güvenliğini sağladı. Ekipler, daha sonra olay yerine çağırdıkları bomba imha ekiplerinin gelmesini beklendi.

GÜVENLİK ŞERİDİNİ AŞIP PAKETE MÜDAHALE ETTİ

Ancak, bu esnada olay yerine gelen bir genç, güvenlik koridorunu aşarak poşetin yanına koştu ve eline alır almaz yere fırlattı. Bir anda neye uğradığını şaşıran polis ekipleri, paketi yere atan genç, daha sonra gözaltına aldı. Olup bitenleri bazı vatandaşların alkış tutup ?helal sana be' diyerek gence destek vermesi dikkat çekti. Niçin böyle bir davranış sergilediği henüz bilinmeyen genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öte yandan; vatandaş tarafından yere atılan paketin boş olmasının anlaşılmasının ardından alınan güvenlik önlemleri kaldırılarak, cadde yeniden yaya trafiğine açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber