Cami cemaatinden, 99 yaşına giren dedeye doğum günü sürprizi

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki 42 Evler Camii cemaati, 99 yaşına giren Hüseyin Şahin'e doğum günü sürprizi yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk kez doğum günü kutlanan Şahin, sürpriz karşısında çok duygulandı. Öğle namazını kılan Şahin, bir cemaat tarafından caminin bahçesinde bulunan çay ocağına getirildi. Hüseyin Şahin, içeriye girdiğinde camii cemaatinin alkışıyla karşılaştı. Neye uğradığını şaşıran Şahin, masanın üstünde duran pastayı gördüğünde, kendine yapılan sürprizin farkına vardı.

Pastanın üzerinde mumu üfleyen Hüseyin Şahin, ardından pastadan bir dilim yedi. Kur'an-ı Kerim ve çiçek hediye edilen 4 çocuk babası Hüseyin Dede, 99 yaşına girdiğini ve ilk kez doğum gününün kutlandığını söyledi. Sürpriz karşısında çok duygulandığını belirten Şahin, ?Herkesten Allah razı olsun.? dedi.

42 Evler Cami İmam-Hatibi Mehmet Gedikli ise Hüseyin Şahin'in camilerinin en yaşlısı olduğunu belirterek, ?Kendisini onure etmek için ve çok sevdiğimizi göstermek için doğum günü sürprizi yaptık. Hüseyin dedeye uzun ömürler diliyoruz.? diye konuştu.

Gedikli, sürekli camiye gelen Hüseyin Şahin'in, sandalye kullanmadan namazını kıldığını ve gözlüksüz de gazete okuduğunu anlattı. Gedikli, ayrıca, doğum günü uygulamasını camii cemaatinin diğer bireylerine uygulamayı planladıklarını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber