AK Parti'den, Tarsus Sakatlar Derneği'ne ziyaret

AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Hız, her zaman engelli ve yakınlarına destek verdiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet Emin Hız, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Adile Uğur, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Aratekin ile birlikte Tarsus Sakatlar Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti hükümetinin kurulduğu günden bu yana her zaman engelli ve yakınlarına destek verdiğini belirten Hız ?Engellilerin yaşadıkları sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun ve kısacası tüm kesimin ortak sorunudur.? dedi.

Engellileri sadece bazı gün ve haftalarda değil her zaman ziyaret ettiklerini kaydeden Hız, ?Engellilerin beceri ve yetenekleri doğrultusunda iş imkanı sağlayarak onları üretken ve verimli hale getirmeliyiz. Engelli kardeşlerimizin kendi kendilerine yetmeleri bilgi ve kültür düzeylerini yükseltmeleri bir meslek sahibi olup bu meslekte iş edinmeleri ve diğer insanlarla sağlıklı ilişki kurup toplumun her alanına katılabilmeleri için hükümetimizce gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Şu 3 akülü araç ve engelli 10 kişiye haftanın 5 günü verilmek üzere öğle yemeği talebi var. Bunları en kısa zamanda yerine getireceğiz.? şeklinde konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Ali Çelik ise AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, son yıllarda engellilere ve yakınlarına ödenen engelli ve bakım maaşlarının ailelere büyük kolaylık sağladığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber