Ödemiş trafiğine kaymakam neşteri

Ödemiş'in her geçen yıl daha da büyüyen trafik sorununun çözümü için, Kaymakam Abdullah Dölek başkanlığında toplantı düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda trafik sorunun yanı sıra, ilçenin genel asayiş konuları da ele alındı.

Ödemiş Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Veysel Bozdağ, kaymakamlık ve belediye daire amirleri, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının başkan ve temsilcileri ile görevli memurlar katıldı.

Ödemiş'te 62 günden bu yana görev yaptığını ifade eden Kaymakam Dölek, ?Ekmeğini yiyip, suyunu içtiğimiz ilçemizde yaptığım gezilerde ve gözlemlerde en temel sorunların başında trafiğin geldiğini gördüm. Sokakların otopark nedeniyle daralması, ana caddelerdeki kaldırım işgalleri gibi hususlar ilçedeki trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Bugün Ödemiş'in ileri gelenleri ile yapacağımız bu toplantıda tüm bu sorunlara çözüm bulmaya çalışacağız. Bu toplantının çözümün ilk adımı olması adına konuları ele alacağız. Trafik sorununu aşmış, cadde ve sokakları düzenli bir Ödemiş hepimizin hayali? diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının kalan bölümü basına kapatılırken, trafiğin yanı sıra asayiş sorunları, belediye anonsları ve cumartesi pazarı ile ilgili konuların da görüşüldüğü öğrenildi. Önümüzdeki günlerde toplantıyla ilgili bir sonuç bildirgesinin hazırlanacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber