Batmanlı Atletler, büyük başarıya imza attı

10 Kasım 2012 tarihinde Ankara'da yapılan ?Atatürk'ü Anma? koşusuna katılan karma Batman atletizm takımı, ilköğretim okulları minik erkekler kategorisinde takım ve ferdi dalda Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

25 il karması ve 121 sporcunun katıldığı 2000 metre ilköğretim okulları minik erkekler şampiyonasında Petrolspor formasını giyen Basut Koleji öğrencisi Hüsnü İlhan 06.38'lik derecesiyle Türkiye şampiyonu oldu.

Ayrıca Batman karması ise 26 puan toplayarak takım halinde Türkiye şampiyonluğu olarak kupa aldı.

Yarışlar ile ilgili gazetelere bir açıklamada bulunan Batman Atletizm Federasyonu Temsilcisi Ufuk Başkut, ?Ankara'ya hareket etmeden önce şampiyon olacağımızı dile getirmiştik. Bunu başardığımız için mutluyuz. Bilindiği üzere daha önce takım halinde Türkiye 3.'lüğü ve 2.'liği elde etmiştik. Çok çalışmanın getirisini alarak takım halinde Türkiye şampiyonluğu elde ettik. Başarılarımız bununla sınırlı kalmayacaktır. Bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağız. Başarıları getirmemizde emeği geçen Valimiz Yılmaz Arslan'a, Gençlik Hizmetleri il müdürü Aydın Ekinci, TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Şube Müdürü Halil Çöl, Beden Eğitimi Öğretmenleri, değerli Atletizm antrenörlerimize teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber