İnci-Der öğrencilerin elinden tutmaya devam ediyor

Bitlis'te faaliyet gösteren İnci Hanımlar Derneği (İnci-Der) Bitlis'te düzenlediği kermeslerle ihtiyaç sahibi öğrencilerin elinden tutmaya devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnci-Der tarafından fakir öğrenciler yararına açılan Bitlis merkezde açılan yardım kermesi 20 Kasım' kadar devam edecek. Kermeste giyim, yiyecek, yöresel yemekler, el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiğini belirten İnci-Der Başkanı Aytaç Öndül, amaçlarının Bitlis'teki maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardımcı olmak ve katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Yardım kermeslerini Bitlis'te geleneksel hale getirdiklerini belirten Öndül, ?Fakir öğrenciler için kermes düzenlemeye devam ediyoruz. Bitlis halkı da yoğun talep gösteriyor. Fakat biz maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz için daha çok talep bekliyoruz. Sergilemiş olduğumuz giyecek, yiyecek ürünlerinden Bitlis halkının daha çok istifade etmesini ve yardımlarını bekliyoruz. Kermesimizin düzenlenmesinde emeği geçen iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Kermesimiz bu gün itibariyle başlamış bulunmakta ve 20 Kasım'a kadar da devam edecek." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber