Çorlu'da İsrail bayrağını yaktılar

Saadet Partisi (SP) Tekirdağ Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen protesto gösterisi için Çorlu Cumhuriyet Meydanı'na toplanan yüzlerce vatandaş İsrail'i kınadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 18:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burada bir konuşma yapan SP Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi ?'Irkçı emperyalistlerin elebaşısı İsrail, ABD'den aldığı destekle cinayetlerinde sınır tanımamaktadır. Rabbim Siyonist zalimleri kahhar sıfatıyla cezalandırsın. Filistinli mazlum kardeşlerimize yardım etsin. Ümmetin ve Filistinli mücahit kardeşlerimizin başı sağ olsun.'' dedi.

Bu yaptıklarından dolayı İsrail'e hesap soracak güç ve iradenin olmadığını belirten Vakitçi, ?'Bu saldırılar Siyonist İsrail'in, Filistin'de yaptığı ne ilk ne de son katliam. İsrail karakterine uygun bir şekilde hareket etmektedir. Zalim işgal güçleri, tasallutlarıyla çocuklara, kadınlara varana kadar herkese, her türlü saldırıda bulunuyor. Ve kendilerini hak sahibi görüyor. Bütün bunlar olurken Filistin halkının 60 küsür yıldır çektiklerinin hesabını soracak bir güç ve irade maalesef ortada bulunmamaktadır. Yeryüzünde yükselen bu ahlar, elbet bir gün sizi de bulacaktır. Ve o gün elbet gelecektir. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Başta Filistin olmak üzere bugün yangın yenine dönmüş, Suriye, Afganistan, Libya ve bütün İslam coğrafyalarında akan kanların hesabı mutlaka sorulacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından gösteriye katılan yaklaşık 150 kişi İsrail aleyhine sloganlar atarak, saldırılara tepki gösterdi. Grup sık sık ?Kahrolsun İsrail' diye slogan atarken, meydandaki ?One Minute Değil Allah Belanı Versin İsrail' pankartı dikkat çekti. Meydanda İsrail bayrağını da yakan grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber