Alemlerin Efendisi'ne (sas) 'Bir Milyon Dille Salavat-ı Şerife'ye büyük ilgi

Erzurum Diyanet Mensupları Derneği ve 'Salavatiserife.com' sitesi tarafından 'Bir Milyon Dille Salavat-ı Şerife' isimli Peygamber Efendimiz'i (sas) anma ve anlama programı düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenişehir Kültür Merkezi'nde, binlerce kişinin akın ettiği programda izdiham yaşandı. Salonda yer kalmadığı için içeri giremeyen yüzlerce vatandaş, gözyaşları arasında kapıdan döndü. 'Bir Milyon Dille Salavat-ı Şerife' programı, ilahiyatçı Ömer Bayrak'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda; Mehmet Kemiksiz, Ahmet Şahin ve Senai Demirci, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (sas) ve ona salavat-ı şerife getirilmesinin önemi üzerinde konuştu. Programda, Konya Mevlana Semazen Grubu'nun gösterisi de büyük beğeni topladı.

Salavatiserife.com. Genel Yayın Koordinatörü Ömer Bayrak, amaçlarının yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası ölçekte Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (sas) Müslümanların salavat okumasını sağlamak olduğunu söyledi.

Bayrak, bu amaçla hedeflerinin en az 1 milyon kişinin, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (sas) selam getirmesi olduğuna dikkat çekti. Bayrak, son bir ay içerisinde halkın yaklaşık 1 milyon tane Efendimiz Hz. Muhammed'e (sas) salavat-ı şerife okuduğunu kaydetti. Bayrak, amaçlarının, bu salavat-ı şerifelerin sayısını artırmak olduğunu ifade etti. Ardından, programa katılanlara ücretsiz olarak 3 bin adet zikirmatik dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber