Şehir magandaları genç bayana laf atıp aynı aileden 4 kişiyi bıçakladı

Bingöl'de düğün salonu önünde bekleyen genç bayana laf atan 2 şehir magandası, olaya müdahale eden aynı aileden 4 kişiyi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Konağı Caddesi üzerinde bulunan düğün salonu önünde bekleyen A.G.'ye, kimliği bilinmeyen şahıslar sözlü tacizde bulundu. Kardeşinin rahatsız edildiği gören Cemil G. (20) koşarak olay yerine geldi. Aynı aileden Furkan G. (16), Yakup G. (16) ve Gökhan Y. (18) merak üzerine hemen olay mahalline intikal etti. Cemil G. kardeşini rahatsız eden Sinan K. (23) ve Tarık Ç. (19) ile tartıştıktan sonra kavgaya tutuştu. Kavgada Sinan K. ile Tarık Ç. bıçakla önce Cemil G'yi daha sonra da Furkan G., Yakup G. ve Gökhan Y'yi değişik yerlerinden yaralayarak kaçtı

Bingöl Devlet Hastane'sinde yoğun bakıma kaldırılan yaralıların hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olay yerinden kaçan zanlı Sinan K. ve Tarık Ç. ise Asayiş Büro Amirliği tarafından suç aleti ile yakalandı. Emniyette yapılan işlemlerden sonra nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber