Vezirköprü Belediyesi'nde, Sosyal Denge Tazminatı sevinci

Samsun'un Vezirköprü Belediyesi'nde, memur maaşlarının iyileştirmesi için yapılan Sosyal Denge Tazminatı anlaşması mutlu sonla neticelendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Resmi Gazete'de 04 Nisan 2012 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 6289 sayılı Kanunun 22.maddesi ile 4688 sayılı Kanunun 32. maddesi hükmü gereğince, Vezirköprü Belediye Başkanlığı'nda çalışan komu görevlilerinin ekonomik ve sosyal seviyelerini yükseltmek, onları belirli bir refah seviyesine kavuşturarak ve özellikle çalışma performanslarını artırmak amacıyla, memurlara sosyal denge tazminatı ödenmesine karar verildi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Belediyemizde çalışan personelimizin sosyal seviyelerini yükseltmeye ve onları daha rahat bir yaşantı ve çalışma ortamına kavuşturacak olan bu anlaşmayla personelimizin yüzünü biraz daha güldürmenin sevincini yaşıyorum. Yapılan bu sözleşmenin belediyemize ve personelimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Sözleşme Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yetkili sendika olan Türk Yerel Hizmet Sendikası üyeleri, sendika iş yeri temsilcisi, Tuncay Erden, Sendika Şube Başkanı Cemal Kasa, Sendika Genel Teşkilat Sekreteri Mustafa Yorulmaz ve Sendika Genel Sekreteri Yusuf Bahri Kapusuzoğlu arasında imzalanarak 15 Aralık 2012 tarihinde başlayıp, 15 Mart 2014 tarihinde sona erecek şekilde imzalanarak yürürlüğe girdi. İmza sonrası sendika yetkilileri tarafından Başkan Edis'e işlemeli bir tabak hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber