Bir anlık dalgınlığın faturası 65 bin lira

Kadın emlakçının bir anlık dalgınlığından faydalanıp cipinde bıraktığı 65 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çaldıkları ileri sürülen 3 kişi yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hırsızlık öncesi yaptıkları takip kameraya yansıyan şüpheliler emniyet çıkışında, mağdur kadına tepki göstererek, 'Biz sadece 1 lira çaldık. O kadın Cenabı Allah'a nasıl hesap verecek" şeklinde tepki gösterdi.

Güngören'de bir banka şubesi önünde 15 Aralık 2012 tarihinde meydana gelen olayda aracını bir banka şubesinin önüne park eden Ş.G. geri döndüğünde kapının açık olduğunu gördü. Emlakçı Ş.G. kontrol ettiği cipindeki toplam 65 bin liralık para ve ziynet eşyalarının çalındığını belirterek polise başvurdu.. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polisler, Ş.G.?nin kullandığı cipi takip eden kişilerin kameraya yansıdığını belirledi. Takipteki aracın plakasının belirlenmesinin ardından şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Araçtan çalınan çanta Fatih ilçesi Tahtakale mahallesinde bulundu. Çantanın içerisinde Ş.G.?nin kimlikleri ve kredi kartları bulundu..Çalındığı iddia edilen para ve ziynet eşyasınden eser yoktu. Hırsızlık suçundan sabıkalı oldukları belirlenen Alaatin Z.(44), Murat M.(31) ile Cem B.(21) gözaltına alındı. Oto hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan Alaatin Z. ile Murat M. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cem B. ise serbest bırakıldı. Şüpheliler emniyet çıkışında, mağdur kadına tepki göstererek, 'Biz sadece 1 lira çaldık. O kadın Cenabı Allah'a nasıl hesap verecek" şeklinde tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber