Kula Belediyesi Korosu, öğretmenler için sahne alacak

Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Öğretmenler Günü'ne özel konser vermeye hazırlanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kula Belediyesi TSM Korosu, içlerinde öğretmen, ev hanımı, öğrenci, kuyumcu, esnafın da bulunduğu 9'u kadın 19 kişiden oluşuyor. Konserleriyle ilçeki müzikseverlerin gönlünde taht kuran koro, bu kez Öğretmenler Günü'nde eğitimciler için sahne alacak. Kula Kapalı Spor Salonu'nda, ilçedeki öğretmenler ve aileleri için Yeşilçam şarkılarından oluşan unutulmaz bir konser verecek. Konser ücretsiz olacak.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, ?Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında hazırlanan koromuz Kulalılar tarafından çok beğenildi. TSM korumuzla Özel yeteneği olan, ancak ortaya çıkaramayan sanatçılarımıza fırsat sağlıyoruz. Sosyal birlikteliği ve arkadaşlık ortamlarının gelişmesini, vatandaşlarımızın az da olsa günlük stresten uzaklaşmasını, günün yorgunluğunu atmalarını amaçlıyoruz. Koromuz; katılmak isteyen, müziği seven herkese açık. Sesine güvenenleri koromuza katkı sağlamaya davet ediyoruz" dedi.

Kula Spor Salonu'nda yarılan verilecek konserde, koroyu Ersin Ömer Atagöz yönetecek. Klarnette İsmail Bergamalı, kanunda selim Gönüldaş ile Mehmet Karaayak, udi Pelin Yıldız ile Aydoğan Ölçgen, kemanda Özkan Övek, Sefa Akan, Yusuf Özcan, ritimde Tuğran Mamay ve Engin Çetinovalı ise koroya eşlik edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber