Köprü açılışına muhtarın pratik zekası damga vurdu

Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Çimentepe Köyü'nde yapılan Yıldırım-Tanrıverdi Ağıllı Çayı Köprüsü'nün açılışına Muhtarı Ali Yıldırım'ın, dev bayrağı asmak için bulduğu pratik zekası damgasını vurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köprünün açılışı için davet edilen Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ile çok sayıda davetli törene katılmak için yola çıkmıştı. Açılış töreni için de hazırlıklar önceden başlatılmıştı. Açılış için hiçbir eksiğin olmamasına özen gösteren Çimentepe Köyü Muhtarı Yıldırım, köprünün üzerine asılacak dev Türk Bayrağı'nı oraya nasıl çıkaracağını düşünmeye başladı. Muhtar Yıldırım, hemen bir araç çekicisi çağırdı. Oto kurtarma aracının hidrolik merdiveni açıldı. Bu merdivenden o yükseldiğe çıkıldı ve dev bayrak tören boyunca bu sayede dalgalandı.

Muhtar Yıldırım, "Törenin başlamasına dakikalar kalmıştı. Dev Türk Bayrağı için bir çare bulmam gerekiyordu. Aklıma oto turtarma araçları geldi. Bir kurtarıcı çağırıp bayrağı oraya asmayı başardım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber