Seyyah projesinde Adıyaman en başarılı iller arasında yer aldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan 'Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi' değerlendirme toplantısında Adıyaman, yüzde 219 performansla projeyi en iyi uygulayan iller arasında yer aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 21:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seyyah Ulu Çınar Projesi kapsamında gençlerin iyi bir tatil yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın uygulamış olduğu proje çerçevesinde ilimize 1032 genci gezdirmek için kontenjan verilmişti. Gezilere kontenjanının 2 katından fazla yani yüzde 219 oranında karşılama ve göndermelerde bulunan Adıyaman, en başarılı iller arasında değerlendirildi." dedi.

Adıyaman'a 1032 kontenjan verildiğini hatırlatan Bağcı, şu bilgileri verdi: "İlimizden 2190 genç 10 farklı ile dört günlük ücretsiz gezilere gönderilmiştir. Ayrıca gelen gençleri ağırlamakla da görevlendirilen ilimiz 1632 genci misafir ederek, tarihi ve turistik yerleri gezdirerek, düzenlenen aktivitelerle ilimizin misafirperverliğinin ülke kamuoyunda takdirle anılmasını sağlamıştır. Projede bizlere katkı sunan başta Valimize, Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne, İl Emniyet Müdürlüğümüze, Yurt- Kur Müdürlüğüne ve çalışanlarına, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Dolayısıyla okul Müdürleri ile Öğretmenlerimize, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne İl Sağlık Müdürlüğüne, Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz çalışanları ile gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber