'Terör örgütü, gençleri madde bağımlısı yaparak kendisi için çalıştırıyor'

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gaziantep Temsilcisi Fatih Tamer, terör örgütünün gençleri madde bağımlısı yaparak kendisi adına çalıştırdığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Tamer, Kanuni Sultan Süleyman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bağımlılık ve mücadele yöntemleri hakkında öğrencilere seminer verdi. Madde bağımlılığının tehlikelerden bahseden Tamer, sigara, alkol , uyuşturucu ve bağımlılık yapan her türlü alışkanlığın, başta çocuklar ve gençler olmak üzere herkesi etkisi altına alabildiğini kaydetti.

Yeşilay olarak insan hayatını ölüme kadar sürükleyen her şeyle mücadele ettiklerini belirten Tamer, öğrencilere şu uyarılarda bulundu: "Özellikle arkadaş ortamlarında, çeşitli kutlama günlerinde ortamın da etkisiyle eğlence amaçlı herkes birbirine sigara, alkol, hatta uyuşturucu ikram etmekte, aslında farkına varmadan en yakın arkadaşının canına kastetmektedir. Bu tür ortamlarda böyle tekliflere asla olumlu bakmamanız gerekiyor. İyi niyetli olsa bile sonunda hayatınızı karartacak bir adım atmış olursunuz ki bu hem sizler hem de aileniz ve çevreniz için çok kötü sonuçlar doğuracaktır. Özellikle terör örgütünün de sizin gibi gençleri, sigara ve uyuşturucuya alıştırarak kendileri için çalıştırmaya zorladıklarını da unutmayınız."

Kumar, internet ve televizyonların da uyuşturucuya benzer bağımlılıklar ürettiğini söyleyen Fatih Tamer, öğrencilerin bu tehlikelere karşı bilinçli olmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber