Balıkesir'de uyuşturucu operasyonları

Balıkesir merkez ve Edremit Körfezi'nde farklı günlerde düzenlenen üç uyuşturucu operasyonunda, toplam 40 kilo 731 gram esrar ve 564 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2012 22:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, ekipler, ilk operasyonu il merkezi ve Edremit Körfezi'ndeki uyuşturucu satan şüphelilere yönelik düzenledi.

Doğu illerinden Balıkesir merkez ve Körfez bölgesine uyuşturucu madde getirdikleri tespit edilen kişilerin ikametlerine yapılan operasyonda, 33 kilogram esrar ve 475 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olayla ilgili 25 kişi gözaltına alındı. Sorgularının ardından, mahkemeye sevk edilen zanlılardan, F.K, A.B, D.D. ve V.D, tutuklandı.

İhbar üzerine Balıkesir-Bursa karayolunda uygulama yapan ekipler de, kendilerine bildirilen aracı durdurdu. Yapılan aramada 7 kilo 718 gram esrar bulunurken S.İ, M.V.B, Ş.K ve İ.U, gözaltına alındı. Sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen 4 zanlı, cezaevine gönderildi.

Balıkesir ve Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 9 ay süren çalışmalarının ardından, Bursa'dan Balıkesir'e uyuşturucu madde getirdikleri belirlenen 11 kişi takibe alındı.

Haklarında uyuşturucu madde sağlamak, aracılık etmek ve satmak suçları tespit edilen 11 kişinin Balıkesir'deki ikametlerine baskın düzenleyen ekipler, aramalarda, 89 uyuşturucu hap ve 13 gram esrar ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden O.Y. ile M.K'nın sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandıkları bildirildi.

Muhabir: Seyhan Kırıcı / Zafer Akpınar

Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber