AÖF'ye kayıtlarda yarın son gün

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2005 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2005 ÖSYS ile Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri'ne (AÖF) yerleştirilen adaylarla 18 Mart-18 Mayıs 2005 tarihleri arasında 5316 sayılı yasadan yararlananların kayıt işlemleri, yarın sona eriyor.

Adayların kayıtlarla ilgili başvuruları, 3 Ekim 2005 tarihinde başlamıştı. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar, mazeretlerini kanıtlayan resmi belgeyle 20-21 Ekim 2005 tarihlerinde seçtiği Açıköğretim Fakültesi bürosuna bizzat başvurarak, kayıt yaptırabilecek. Bu tarihlerde mazereti hala devam edenler kayıtlarını, tam olarak hazırlanan kayıt belgeleriyle mazeret belgesini, büroya getiren yakınlarınca yaptırabilecek. 21 Ekim 2005 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları ise kabul edilmeyecek ve kayıtları yapılmayacak.

Öte yandan, kayıtla ilgili belgeler ve kayıt kılavuzu adayların adreslerine postayla gönderilmeye başlandı. Gönderilen kayıt dosyası eline geçmeyen öğrenci adayları, 10 Ekim 2005 tarihinden itibaren kendilerine en yakın Açıköğretim Fakültesi bürosuna başvurarak yedek kayıt dosyası almaları gerekiyor. Adaylar, hazırladıkları kayıt dosyasıyla birlikte, 03-19 Ekim 2005 tarihleri arasında (Pazar günleri hariç) illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıt işlemlerini yaptırabiliyor. Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, kayıt süresinin kesinlikle uzatılmayacağını açıkladı. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar, fakülteye kayıt hakkını kaybedecekler ve herhangi bir hak iddia edemeyecekler. Postayla kayıt da yapılamayacak. Kayıt belgelerini; Anadolu Üniversitesine, İktisat, İşletme, Açıköğretim Fakülteleri ve Açıköğretim bürolarına postayla gönderen adayların kayıtları da kesinlikle yapılmayacak ve belgelerinin kaybından üniversite sorumlu olmayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber