Kozan'da okul öncesi eğitim güçlendirilecek

Kozan'da Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi ile ilgili çalışmalar hız kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Özdoğan, UNİCEF Saha Koordinatörü Işıl Taş, UNİCEF Saha Eş Koordinatörü Esra Kurtaran ve Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı, Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı makamında ziyaret ettiler. Kozan'da okul öncesi eğitimin güçlendirilmesinin ele alındığı ziyarette İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özdoğan ve beraberindeki heyet Başkan Özgan ile fikir alışverişinde bulundu.

Şube müdürü Özdoğan, ?Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından Avrupa Birliği'nin mali katkısı ve UNİCEF'in teknik desteğiyle hayata geçen bir projedir. Bizler de UNİCEF'de görevli arkadaşlarımızla beraber Kozanımızda okul öncesi eğitimi geliştirmek amacıyla Sayın Başkanımızı ziyaret etmiş bulunuyoruz.? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kazım Özgan ise şöyle konuştu: ?Çocuklarımızın zihinlerinin gelişmeye başladığı en önemli çağda eğitimle buluşması oldukça önemlidir. Bugün İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sinan Özdoğan ve beraberindeki arkadaşlarımızla ilçemizde okul öncesi eğitimin güçlendirilmesi üzerine bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemizde okul öncesi eğitime verilen önem her geçen gün artıyor. Ziyaretlerinden dolayı sayın müdürlerimize ve UNİCEF'de görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber